Wednesday, November 11, 2015

Η Kelly και η Jessica Rabbit!

Η Jessica Rabbit, ήταν η θαυμάσια σέξυ κοκκινομάλλα καρτούν στην ταινία του 1988, ''Ποιός παγίδεψε τον Roger Rabbit;'' του αχτύπητου διδύμου Σπίλμπεργκ-Ζεμέκις.

Σ' αυτό το cartoon θέλησε να μοιάσει το 27χρονο fetish model, Kelly Lee Dekay και έκανε τη μέση της 40 εκατοστά !  Πώς το κατόρθωσε; Δείτε τη συνέχεια και το video.


Το όνειρο της Kelly είναι  να μπορεί να μεταμορφώνεται παίρνοντας την εξωτερική μορφή των αγαπημένων της ηρώων κόμικ όπως η Storm της Marvel. Η Kelly με τη βοήθεια ειδικού κορσέ, για να αποκτήσει τις επιθυμητές διαστάσεις, σκληρή εξάσκηση και μετά από επτά χρόνικατόρθωσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Όπως δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα  Sun, πριν 7 χρόνια η μέση της είχε περίμετρο 76 εκατοστών.

 "Πολλοί λένε ότι δεν φαίνομαι φυσική και συνηθισμένη.Κοιτάζοντας με, πείτε μου. Τι είναι συνηθισμένο και φυσικό πάνω μου; Δεν είναι η πρόθεση μου να δείχνω σαν τις υπόλοιπες γυναίκες. Ό,τι έκανα, το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο. Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου.
Μεγαλώνοντας έμαθα να αγαπώ την υπερβολή στο στυλ, καθώς και τα όμορφα κοστούμια των χαρακτήρων κόμικ. Όαν ήμουν μικρή, ήμουν πολύ ντροπαλή και μου άρεσε ο τρόπος που απεικονίζονταν αυτοί οι χαρακτήρες. Ο κορσές, βέβαια, με περιορίζει στο να ανεβαίνω σκάλες και να σηκώνω βαριά αντικείμενα..είναι λίγο επικίνδυνο όλο αυτό"









Και επειδή, ως blog, είμαστε φαν της αληθινής  Jessica, ας πάμε στην ταινία



Who Framed Roger Rabbit ?

Βρισκόμαστε στο έτος 1947. Σε έναν κόσμο στον οποίο συνυπάρχουν άνθρωποι και κινούμενα σχέδια ο Roger Rabbit  ένα δημοφιλές καρτούν, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του τον απατά. Όμως εκείνος που "έπαιζε παλαμάκια" με την όμορφη Jessica βρίσκεται νεκρός και ο Roger Rabbit καταζητείται ως ο υπ΄ αριθμόν ένα ύποπτος.Έτσι, ο ήρωας των καρτούνς, ζητά τη βοήθεια ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ.

Η ταινία είναι τόσο εντυπωσιακή στο τεχνικό της επίπεδο, που είναι μάλλον άτοπο να κάνει κάποιος κριτική, ψάχνοντας για αρνητικά στοιχεία.
Η πρώτη και καλύτερη κωμωδία, αστυνομικού ενδιαφέροντος,  η οποία παντρεύει τους ηθοποιούς με τα σκίτσα, ζωντανά, με όγκο και σκιές που νομίζεις ότι κινούνται στον ίδιο χώρο με τους ηθοποιούς. Ταυτόχρονα, κινείται στο χώρο του θεάματος και ειδικά του κινηματογράφου, κάνοντάς μας να αναγνωρίζουμε  στους ήρωες της ταινίας, γνωστές ντίβες του θεάματος και γνωστούς αστέρες της εποχής του 1947.

Άριστη τεχνική, πρωτοποριακές σκηνές, ευρηματικά κωμικά γκαγκς, έξυπνοι διάλογοι και αστυνομικό μυστήριο, συνδυάζονται αρμονικά σ’ αυτό το πολύχρωμο φιλμ-νουάρ. Εξαιρετικά διασκεδαστική και έξυπνη ταινία!




Who Framed Roger Rabbit  
Κωμωδία  
Έτος 1988, ΗΠΑ
 Έγχρ. | Διάρκεια: 104'
 Σκηνοθεσία: Στήβεν Σπίλμπεργκ - Ρόμπερτ Ζεμέκις
Παίζουν: Μπομπ Χόσκινς, Τζοάνα Κάσιντι, Κρίστοφερ Λόιντ 


Το trailer




και η περίφημη σκηνή της Jessica Rabbit








 








Δείτε την ταινία. Αξίζει πραγματικά!Τα αυθεντικά είναι αξεπέραστα




Tarif
11/11/2015


No comments:

Post a Comment