Sunday, November 15, 2015

Toy Story 4 στις αίθουσες το 2017

Ο Γούντι, ο Μπαζ και οι φίλοι τους θα βγουν από την ντουλάπα για τέταρτη φορά καθώς ανακοινώθηκε ότι τον Ιούνιο του 2017 θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία Toy Story.
Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης Τζον Λάσετερ, που δημιούργησε τα δύο πρώτα φιλμ, έχει αναλάβει να κάνει την τέταρτη ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017. Το τελευταίο φιλμ που κυκλοφόρησε το 2010, είχε «σπάσει» τα ταμεία με εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο
δολάρια και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα αριστούργημα και ευελπιστεί να καταρρίψει το ρεκόρ κάνοντας μεγαλύτερες εισπράξεις από το Frozen.

Και επειδή το Toy Story είναι αγαπημένο μικρών και μεγάλων με ανθρώπους όλων των ηλικιών να το έχουν δει, γιορτάζουμε το νέο για τον ερχομό του νέου φιλμ με 15 facts που δεν ξέρατε για τις ταινίες Toy Story.

1. Το Toy Story 3 είναι η μόνη από τις ταινίες που δεν έλαβε 100% στο Rotten Tomatoes. Τέσσερα χρόνια μετά έχει καταφέρει να βρίσκεται στο 99%, μία τεράστια επιτυχία για οποιαδήποτε ταινία καταφέρει να το συγκεντρώσει.
2. Κατά την διάρκεια της καλύτερης εργασιακής εβδομάδας στην Pixar, οι παραγωγοί κατάφεραν να δημιουργήσουν 3,5 λεπτά animation.
3. H Pixar ήθελε αρχικά τον Τζιμ Κάρεϊ για την φωνή του Μπαζ αλλά δεν μπορούσε επειδή το μπάτζετ της ταινίας ήταν ιδιαίτερα χαμηλό.
4. Ο Μπιλ Κρίσταλ ήταν ο δεύτερος που προτάθηκε για τον Μπαζ ο οποίος ωστόσο απέρριψε την επαγγελματική ευκαιρία. Ο ίδιος μόλις είδε την ταινία είπε πως αυτή η απόφαση ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.


buzz-toy-story-570


5. Η Hasbro αρνήθηκε στην Pixar να χρησιμοποιήσει το όνομα και την κούκλα Gi Joe και έτσι η εταιρεία επέλεξε να έχει στην ταινία πολλά μικρά στρατιωτάκια.
6. Το όνομα του Μπαζ ήταν αρχικά Λούναρ Λάρι.
7. Κατά την διάρκεια του πρώτου Toy Story, ο Τομ Χανκς ηχογραφούσε τους διαλόγους κατά την διάρκεια διαλειμμάτων από τις ταινίες Sleepless in Seattle και A League of Their Own. Δεν ήθελε να δουλέψει στη παραγωγή κατά την διάρκεια των ταινιών Philadelphia και Forrest Gump επειδή θεωρούσε ότι δεν μπορεί την ίδια περίοδο να κάνει έναν κωμικό και δύο δραματικούς ρόλους.
8. Η Mattel δεν ήθελα να συμμετάσχει η κούκλα Μπάρμπι επειδή θεωρούσε ότι η ταινία θα είναι μια αποτυχία. Μάλιστα δεν ήθελαν επειδή θεωρούσαν πως έτσι η διάσημη κούκλα θα είχε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα και τα παιδιά δεν θα τον φαντάζονταν. Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας, αποφάσισαν να συμμετάσχει η Μπάρμπι στο Toy Story 2.


barbie-toy-story-570

9. Το Toy Story 3 ήταν το πρώτο σίκουελ που προτάθηκε για Όσκαρ ενώ καμία άλλη ταινία της τριλογίας δεν έχει καταφέρει να είναι υποψήφια.
10. Το Toy Story 2 είναι μία από τις τρεις ταινίες της Disney που έχει καταφέρει να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα. Οι άλλες δύο είναι η Πεντάμορφη και το Τέρας και ο Lion King.
11. Το πρώτο Toy Story είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ταινία μεγάλης διάρκειας κινουμένων σχεδίων.
12. Παρά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας, το Toy Story 2 είχε σχεδιαστεί σαν μία μονόωρη ταινία που θα κυκλοφορούσε στα βίντεο κλαμπ και όχι στους κινηματογράφους.
13. Ο αριθμός 95 εμφανίζεται πολλές φορές σε όλες τις ταινίες λόγω του συμβολισμού του. Το 1995 κυκλοφόρησε το Toy Story για πρώτη φορά.
14. Ο Γούντι και ο Μπαζ δεν ήταν οι αρχικοί πρωταγωνιστές. Οι παραγωγοί ήθελαν τον Tin Toy.

tiny-570
O Tin Toy


15. Ο πρώτος τίτλος της ταινίας ήταν You Are A Toy αλλά τελικά μετονομάστηκε σε Toy Story.

toy-story-570

Koolnews

3/11/2015

No comments:

Post a Comment