Thursday, November 12, 2015

Rémi Gaillard, ο απίστευτος του Youtube!

O Rémi Gaillard ανεβάζει βίντεο στο youtube  και μετράει εκατομμύρια επισκέψεις. Φάρσες, κωμικές καταστάσεις, παρωδίες παιχνιδιών, με μια απλή βιντεοκάμερα και πολύ χιούμορ, αυτός ο ιδιότυπος κωμικός, που είναι άριστος χειριστής της μπάλας ( τον υποστηρίζει η ομάδα ποδοσφαίρου του Μονπελιέ), δεν διστάζει να κάνει τα πάντα, για να βγει ένα καλό βίντεο. 
 Videos



Μπορείς να χρησιμοποιήσεις  το οτιδήποτε, λέει, για να φτιάξεις βίντεο.

O Rémi Gaillard (Ρεμί Γκαγιάρ) γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1975 στο Μοντπελιέ της Γαλλίας και είναι χιουμορίστας. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο ήρθε την περίοδο που ήταν άνεργος. Στα βίντεο παίζει τον κύριο χαρακτήρα, συνήθως χωρίς λόγια και κλείνουν με το σλόγκαν του που είναι '' Κάνοντας οτιδήποτε, γίνεσαι κάτι!''
 Το πρώτο βίντεο το έφτιαξε το 1999 με έναν παιδικό φίλο του και σ' αυτό έκανε μπάνιο σε ένα σταθμό πλυντηρίου αυτοκινήτων.
Ο Rémi Gaillard πραγματοποιεί τα βίντεο με μια βιντεοκάμερα, που χειρίζεται ο φίλος του Grégoire Laffargue ( Γκρεγκουάρ Λαφαργκ) χρησιμοποιώντας την κωμωδία, για να στήσει κωμικές καταστάσεις και ένα μεγάλο μέρος του χιούμορ έγκειται στο ότι υπερβάλλει και ίσως διακινδυνεύει: Δεν δίστασε, το 2002 να εισχωρήσει ως πάικτης στο τηλεοπτικό παιχνίδι γράμματα και αριθμοί και να παριστάνει πως έχει την καλύτερη απάντηση, ή το 2007,  να βάλει γκολ κάνοντας γκολπόστ ένα βαν της αστυνομίας και το 2013 να μπερδέψει το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης μπαίνοντας στην εκπομπή '' Εξομολογήσεις'' και με τη βοήθεια συνεργών, να παραστήσουν ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού!

Έγινε πασίγνωστος, δούλεψε στο μουσικό κανάλι MCM, το 2002 στο περιοδικό Entrevue, τον σχολίασαν δημοσιογράφοι της Le Monde  και έλαβε μέρος σε πολλά talk-shows. 
 Στην επίσημη ιστοσελίδα τουτον Ιούλιο του 2013,ανέφερε ότι είχε περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια προβολές στο επίσημο WEB ( Dailymotion και YouTube). 


Ο Rémi λεει πως έχει επιρροές από τους κωμικούς Buster Keaton και Charlie Chaplin.
  

Η αναφορά της Wikipedia είναι αναλυτική και αξίζει κανείς να διαβάσει (ξενόγλωσσο), για το λόγο ότι δεν πρόκειται για έναν από τους εκατομμύρια που ανεβάζουν βιντεάκια με φάρσες και αστεία.

Δείτε και την ιστοσελίδα του nimportequi.com/en/


















Tarif
12/11/2015

No comments:

Post a Comment